Valle Marina

Valle Marina Helsesenter

Valle Marina er eidogdrevet av NAAF. Senteret ligger på sydspissenav Gran Canaria hvorklimaet er særlig gunstig for de som har lungesykdommer, allergiogeksem.

 

Det er mulig å få fysioterapibehandling på Valle Marina og det er svømmebasseng på anlegget. Med kort vei til hvit sandstrand er Valle Marina en flott ramme for familieferien eller for de som reiser alene.

 

Spesielt tilpasset
Valle Marina Helsesenter tilbyr fysikalske behandlinger ved deres Gran Fysio Terapi senter som gir rett til refusjon (EU/EØS land) på lik linje med behandlinger i Norge. Helsesenteret tilbyr også Hydroterapi, Ultralyd, massasje, laserbehandling og aromaterapi. Etter nye regler gjeldene fra 01.01.2017 får ikke lenger personer med astmadiagnose gratis fysioterapi, og må derfor betale egenandel som andre diagnoser.

 

Bungalower
På Valle Marina bor man i hyggelige bungalow-leiligheter med alle fasiliteter. Flere av leilighetene er tilrettelagt for rullestolbrukere. Samtlige leiligheter har to soverom og det er mulighet for ekstraseng på det ene soverommet.Stor stue med kjøkkenkrok der man kan tilberede mat om ønskelig.

 

Redusert pris
Som medlem av NAAF får du reduserte priser på ditt opphold.

 

I tillegg kan barnefamilier som er medlem i Drammen og omegn lokallag søke om behovsprøvet tilskudd til et slikt opphold på Valle Marina.  Ta kontakt med vår lokalforening for nærmere innformasjon. Man kan reise på egenhånd eller melde seg på gruppereiser i regi av lokallag eller regionslag. I tillegg tilbys barn behandlingsreiser til helsesenteret.

 

Behandlingsreise
Barn og ungdom med eksem eller astma kan søke om et 3-4 uker gratis behandlingsopphold på Valle Marina Helsesenter. Voksne med disse diagnosene tilbys i dag ikke behandlingsreise. Behandlingsreisen er et supplement til behandling i Norge, men ingen rettighet. Behandlingsprogrammet inkluderer barnehage/ skole og tilpasset behandling i egnet klima. Søknadskjema og mer informasjon finner man på www.oslo-universitetssykehus.no. Søknad fyller foresatt selv ut første del av skjema, men en spesialist må fylle ut siste del før skjema sendes til Rikshospitalet. Barn/ungdom må ha en foresatt med seg som betaler en egenandel for oppholdet. En foresatt per 3 barn.

 

Se også mer informasjon på forbundets nettside.